به نام خدا ادواردو در سال 1954 از پدری مسیحی و مادر یهودی در نیویورک به دنیا آمد و تحصیلات مقدماتی را در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] و سپس در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] با درجه دکترا فارغ التحصیل شد. پدرش سناتور جیووانی آنیلی ثروتمند [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] و مالک کارخانجات اتومبیل سازی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، ، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، روزنامه های پرتیراژ [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] و [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، باشگاه اتومبیل رانی و باشگاه فوتبال [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمان سازی، راه سازی و بالگرد سازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها میباشند . ادواردو تنها فرزند مشهورترین خانواده ثروتمند ایتالیائی و تنها وارث ثروت بی کران پدرش بود . ثروت این خانواده خارج از محاسبه و تنها درآمد سالیانه ایشان بالغ بر.../.../.../.6 دلار یعنی 3برابر درآمد نفتی جمهوری اسلامی ایران بود .
آنيلي 4 سال پيش از پيـروزي انـقـلاب اسـلامـي ايران , مسلمان و در سال1359 با پيگيـري انقلاب اسلامي ايران و نيز مشاهـده نشـانـه هاي رهبري الهي در شخصيـت حـضـرت امام خميني ( ره ) به مذهب شيعه روي آورد . ادواردو شرح [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] شدنش را چنین می گوید :
در[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]که بودم یکروز در کتابخانه قدم می زدم و کتابها را نگاه می کردم چشمم افتاد به قرآن . کنجکاوشدم که ببینم در[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]چهچیزی آمده است. آنرا برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات ،کلمات نورانی است ونمی تواند گفته بشر باشد. خیلی تحتتأثیر قرار گرفتم, آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.
بعد از این قضیه به یک مرکز اسلامی در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] مراجعه میکند و درخواستش مبنی بر اینکه میخواهد [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] شود را مطرح میکند. آنها هم نام «هشام عزیز» را برای وی انتخاب میکنند .اولین آشنایی وی با [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] و [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] از طریق یکی از مصاحبه های دکتر محمد حسن قدیری ابیانه (رایزن مطبوعاتی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بین سالهای ۵۸ تا ۶۱) از طریق تلویزیون [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بوده است و پس از آن برای دیدار با وی به سفارت مراجعه می کند و پیوند دوستی بین آنها ایجاد می شود .و زمانی که [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] در سال ۱۳۵۹ به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] سفر میکند و با ادواردو آشنا میشود، از او میخواهد که یک بار دیگر تشرف خویش را به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] اعلام نماید. سپس فخرالدین حجازی نام مهدی را برای او انتخاب میکند. او در مکاتبات خود از نام هشام عزیز که سالها از آن استفاده کرده بود، استفاده میکرد و در مکالمات خود با دوستان ایرانیش از نام [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] استفاده میکرداو چند بار به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] سفر کرده و با امام [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] (ره) و رهبر معظم انقلاب دیدار کرده و به زیارت امام [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] رفته است .
با مرگ پدر ادواردو ممکن بود ثروت بیکران او به کشور های اسلامی کشیده شود لذا نقشه نابودی او را کشیدند و ما فیای صهیونیستی همان مافیایی که پس از وفات رسول خدا (ص) ثروت عظیم فدک را مساوی نابودی خویش می دیدند و به هر قیمت ( شهادت حضرت زهرا ) آن را از دست علی (ع) و فاطمه (ع) خارج ساخت از تبار همین ما فیا بود آنيلي سرانجام در سال1379 بـه دسـت عوامـل صهيونيسم در ايتاليـا بـه طرز مشکوکی به شـهـادت رسيد .
«ادواردو» یا همان «مهدی » همیشه دوست داشت از یاران نزدیک امام عصر (عج) باشد .

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks